Κυριακή 20 Απριλίου 2008

ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ 20/4/1889 - 30/4/1945

ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ 20/4/1889 - 30/4/1945

Σαν σήμερα συμπληρώνονται 119 χρόνια από την γέννηση του αδόλφου Χίτλερ,ενός από τους μεγαλύτερους στρατηλάτες που υπήρξαν ποτέ στον κόσμο,από τους λίγους που δεν κάνανε πόλεμο για τα λεφτά και τα πετρέλαια αλλά και για την τιμή και την ιδεολογία,την ανωτερότητα της λευκής φυλής και την επικράτηση της στην Ευρώπη. Παρακάτω παρουσιάζονται 10 πράγματα προς τιμή της ανάμνησης Του.

1. Ελλάς και Αδόλφος Χίτλερ
Για να γίνεται γνωστό σιγά σιγά (ειδικά για πάσης φύσεως αναρχοκουμούνια)και όσους θυμηθούν την επίθεση των Γερμανών στην Ελλάδα,
ο Χίτλερ έτρεφε μεγάλη εκτίμηση για την Ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό μας,
Σβάστικα και ο κλασικός πλέον χαιρετισμός, προέρχονται από την αρχαία Ελλάδα,
Ακόμα είχε διατάξει τον μη βομβαρδισμό της Αθήνας και της Ακρόπολης
όπως και γεγονός είναι ότι δεν εκτελούνταν οι Έλληνες Αξιωματικοί του ΕΣ.

Παρακάτω μερικά Αποσπάσματα από τις συνομιλίες του Αδόλφου Χίτλερ για την Ελλάδα:

«…Πρέπει να διαφυλάξουμε σ’ όλη του την ομορφιά το Ελληνικό Ιδεώδες του πολιτισμού.»

«…Αν μας ρωτήσει κανείς για τους προγόνους μας πρέπει να τον παραπέμπουμε πάντοτε στους Έλληνες».

«Για τις ανασκαφές οικισμών των Γερμανών προγόνων μας της προχριστιανικής εποχής γίνεται πάντοτε πολύς θόρυβος. δεν συμπαθώ καθόλου αυτό το είδος του εθνικισμού, γιατί κατά την ίδια εποχή που οι πρόγονοί μας κατασκεύαζαν πέτρινες σκάφες και πήλινες στάμνες για τις οποίες οι Γερμανοί προϊστορικοί ερευνητές μας έκαναν τόσο μεγάλο θόρυβο, στην Ελλάδα είχαν χτίσει προ πολλού ακροπόλεις(…). Οι πραγματικοί φορείς του πολιτισμού, όχι μόνο τις τελευταίες χιλιετίες προ Χριστού ήσαν οι Μεσογειακές χώρες.

Αυτό μας φαίνεται καμιά φορά, απίθανο επειδή κρίνουμε τις παραπάνω χώρες κατά την κατάσταση στην οποία τις βρίσκουμε σήμερα. Αυτό όμως είναι εντελώς εσφαλμένο».

«Ο παθιασμένος αγώνας μας πρέπει νάχει πλατειά αντικείμενα: ένας ολόκληρος πολιτισμός αγωνίζεται για την ύπαρξή του κι αυτός ο πολιτισμός θα βαστάξει εκατομμύρια χρόνια γιατί θ’ αγκαλιάσει και θα συνταιριάζει τον Ελληνισμό με τον Γερμανισμό»

«Η ιστορική δικαιοσύνη με υποχρέωσε να διατυπώσω ότι από όλους τους αντιπάλους τους οποίους αντιμετωπίσαμεν, ο Έλλην στρατιώτης επολέμησεν με ύψιστον ηρωισμόν και αυτοθυσίαν και εσυνθηκολόγησαν μόνον όταν η περαιτέρω αντίσταση του ήτο αδύνατος και κατά συνέπειαν ματαία» (Από λόγο πού εκφώνησε στίς 4 Μαίου 1941 στό Ράιχσταγκ.)

- Ο κύριος λόγος της επίθεσης κατά της Ελλάδας ήταν η δημιουργία Βάσεων τον Βρετανών στην βόρεια Ελλάδα, βέβαια έκανε tour σε όλη την Ευρώπη οπότε ήταν λίγο αναπόφευκτο.

2.Γεννήθηκε στο μπράουναου της Αυστρίας από ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ γονείς. (20 Απριλίου, 1889)

3.Ήταν φιλόζωος, Αντικαπνιστής, και απο μικρός είχε έντονες κλήσεις προς την ζωγραφική και την κλασσική μουσική,πίνακες με την υπογραφή του και δίσκοι βρέθηκαν στα υπάρχοντα του μετά θάνατον. Επίσης έτρεφε μεγάλη εκτίμηση για τον Αθλητισμό καθώς είχε κηρύξει την έναρξη των ολυμπιακών αγώνων του Βερολίνου το 1936.

4.Με την μέθοδο του «αστραπιαίου πολέμου» κατάφερε να κατακτήσει σχεδόν όλη την Ευρώπη αλλά και να επεκταθούν οι Γερμανικές δυνάμεις στην αφρική.

5.Ο κύριος λόγος της επίθεσης στην τότε ΕΣΣΔ ήταν η συντριβή του μπολσεβικισμού και της κομμουνιστικής απειλής στην Ευρώπη…

6.Στόχος Του ήτανε μια ενωμένη Λευκή Ευρώπη κάτω από την ίδια σημαία,όπου θα αναπτυσσόταν οικονομικά κυρίως μέσω της γεωργικής καλλιέργειας.

7.Όλοι οι σημερινοί καρκίνοι τότε εκτελούνταν δίχως συζήτηση, περίπου 6 εκατομμύρια γαμωευραίοι, κομμουνιστές, ομοφυλόφιλοι, μάρτυρες του ιεχωβά, μασόνοι, τσιγγάνοι και λοιπά σκουπίδια. Αν κρίνουμε από την κατάσταση που επικρατεί τώρα ΛΙΓΟΙ ΗΤΑΝΕ.

8.Πέθανε για αυτά που χρόνια αγωνίστηκε και πίστευε (για την Πατρίδα του και την Λευκή φυλή), Προδομένος από τους περισσότερους στρατηγούς του.

9.Το «κακό» που έκανε ο "Φασισμός" στις ναζιστικές χώρες φαίνεται από την τεχνολογική και οικονομική ανάπτυξη της Ιταλίας και της Γερμανίας σε συνδυασμό με τον κομμουνισμό που επικράτησε σε χώρες όπως η Ρωσία και η Ουκρανία και σήμερα κυβερνώνται από την μαφία, τα όπλα, τα ναρκωτικά, τις πουτάνες και ότι άλλο σχετικό τους άφησε η αρρώστια του πλανήτη (Κομμουνισμός). Δεν είναι τυχαίο ότι η τελευταία Μεγάλη, καθαρή, δυνατή Ελλάδα υπήρξε την περίοδο της αυριανής επανάστασης (21 Απρίλη) που διώχθηκε ο κομμουνισμός.

10.Τον Χίτλερ εκτός από ψυχοπαθή, τον έχουν «βαφτίσει» και ηλίθιο(!) Εβραίο(!!) ψυχοπαθή(!!!) και άλλες παπαριές,
που θέλουν να μας πείσουν ότι ένας ηλίθιος κατάφερε να κατακτήσει σχεδόν όλη την Ευρώπη και ένας εβραίος σκότωσε 6 εκ. εβραίους


11.Το κείμενο είναι ερασιτεχνικό και γράφτηκε με αφορμή τα γενέθλια Του Α.Χίτλερ (20 Απριλίου), για πολλούς η σημερινή μέρα είναι μέρα γιορτής,

Για εμάς είναι και η σημερινή άλλα και η αυριανή,

αυτες οι 2 μέρες και οι άνθρωποι που κάποτε έκαναν την διαφορά,

θα μας μείνουν αξέχαστοι και σε εμάς άλλα και σε πολλούς «άλλους»,

σε αυτούς τους «άλλους» ευλογημένη να είναι η μέρα που θα έρθει και θα πουν την γνώμη τους στην Μακρόνησο ή και σε έναν φούρνο…


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί μου συναγωνιστές με πολύ λίγα λόγια θα εκφραστώ υποκλινόμενος στον ηγέτη των αιώνων που κατέκτησε της καρδιές του λαού του και το άσβεστο μίσος των φαύλων, των ανίκανων, και όλων αυτών που γεννήθηκαν με την ψυχοσύνθεση του υποταγμένου.
Ο Αδόλφος Χίτλερ πέθανε σαν άνθρωπος και ζει σαν ιδέα και αυτό είναι που φρενιάζει αυτό είναι που ασταμάτητα λασπολογούν και αυτό είναι που εμείς δυναμώνουμε και διατρανώνουμε την ύπαρξη μας. Μην ξεχνάτε φίλοι μου τα λόγια που γράφτηκαν στα ερείπια του βομβαρδισμένου Βερολίνου το άκαμπτο φρόνιμα των βερολινέζων που έστω και εκείνες τις τελευταίες ώρες που η Γερμάνια ανήμπορη να σταματήσει την λαίλαπα των κατακτητών έγραφαν « Τα τείχη μας γκρεμίστηκαν αλλά οι καρδιές μας όμως όχι». Είναι κάτι σαν αυτό που λέμε εμείς οι Έλληνες για την Κωνσταντινούπολη που η φλόγα παραμένει άσβηστη και εννοώ τους Έλληνες όχι τους έλληνες.
Achilleas V.Stergiou