Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ




Έλληνες της Κύπρου,

Το ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, καλεί όλους να παρευρεθούν στις 25 Ιανουαρίου, ώρα 9 μ.μ., στην εκκλησία Αγίου Νικολάου για το μνημόσυνο του Γεωργίου Γρίβα Διγενή. Θα ακολουθήσει πορεία ως το χώρο του κρησφυγέτου και του σεπτού τάφου του αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α..

Οι δύσκολοι καιροί που περνά η πατρίδα επιτάσσουν μια δυναμική και μαζική παρουσία που θα δώσει το μήνυμα στους πρωτεργάτες της υποχώρησης, πως η γη τούτη είναι ελληνική και πως ο λαός αυτός δεν θα ξεχάσει ποτέ τα σκλαβωμένα χώματα και τον ένα και υπέρτατο σκοπό της απελευθέρωσης.
39 χρόνια μετά το θάνατο του αρχηγού Διγενή, η ίδια πολιτική σχολή, η ίδια πολιτική νοοτροπία, το ίδιο πολιτικο-οικονομικό κατεστημένο που υποκλίθηκε μπροστά στο αιώνιο αίσχος της Ζυρίχης, κουμαντάρει ακόμα τον δύσμοιρο τόπο και μέσα από συνεχείς υποχωρήσεις και ταπεινώσεις, μεθοδεύει την οριστική αποδοχή του πολιτικού σκοπού της εισβολής και κατοχής, την νομιμοποίηση του εγκλήματος και της βίας, στα πλαίσια μιας τερατογενούς διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας.

Μεγάθυμοι Έλληνες,
Διαδηλώστε με τη παρουσία σας στον ιερό τάφο του Αρχηγού μας, ότι δεν θα συναινέσετε στην αποστρατικοποίηση και τον αφοπλισμό των Ελλήνων, δεν θα προσυπογράψετε την τελική και θανάσιμη απόσχιση από την Ελλάδα, δεν θα υποχωρήσετε στις ασφυκτικές πιέσεις του Αγγλο-τουρκο-σιωνιστκού άξονα.

Έχοντας το δίκαιο μαζί μας, θα πορευθούμε μαζί με ολόκληρο το έθνος συντονισμένοι στο νέο γεωπολιτικό ρεύμα της Ενωμένης Ευρώπης και τους εν εξελίξει αμυντικούς μηχανισμούς της, προς την δικαίωση των εθνικών μας αγώνων.

Πάνω από τα αναπεπταμένα λάβαρα μας, μια βροντερή φωνή ας υψωθεί τους αιθέρες:
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΧΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!

ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Ε.ΛΑ.Μ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

επιτελους ανανεωθηκε η ιστοσελιδα.Αντε να μπει και η αφισσα του Σαββατου.