Κυριακή, 14 Ιουνίου 2009

ΑΚΕΛ κατά Εθνικής Φρουράς
H κυβέρνηση Χριστόφια διαλύει (κατ' απαίτηση των Τούρκων;) την Εθνική Φρουρά! Όχι μόνο καταργεί ετσιθελικά και παρά τις αντιδράσεις τα Φυλάκια που βρίσκονται κατά μήκος της Γραμμής Αντιπαράταξης, αλλά προχωρά και στο κλείσιμο σημαντικών μονάδων επιπέδου Σχηματισμού, θέτοντας σε πολύ σοβαρό κίνδυνο την ασφάλεια των Ελλήνων της Κύπρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στον κυπριακό Τύπο (εφημερίδα «Μάχη»), οι διοικητές τεσσάρων Σχηματισμών και συγκεκριμένα του 1ου Λόχου Υλικού Πολέμου στον Μαθιάτη και εξυπηρετεί περίπου 40 μονάδες σε όλη την επαρχία Λάρνακας, του 2ου Λόχου Υλικού Πολέμου, που εξυπηρετεί 40 μονάδες από τη Βυζακία ως τον Ασπρομερίτη, του 73ου Λόχου Μηχανικού στη Λεμεσό και του 10ου Λόχου Ειδικών Αποστολών στην Κόσιη, έλαβαν διαταγή να διαλύσουν τις μονάδες τους (που φυσικά καταργούνται) το αργότερο μέχρι το τέλος του ερχόμενου Σεπτεμβρίου.
Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της, η κυβέρνηση του ΑΚΕΛ, συνεπικουρούμενη από τους «σιωπηλούς» και καρεκλοκένταυρους συμμάχους της στο ΔΗΚΟ και στην ΕΔΕΚ, είχε βάλει στο μάτι την Εθνική Φρουρά, μιλώντας για δήθεν «αναδιοργάνωση». Είχε μάλιστα προβεί σε σχετική εξαγγελία, ώστε να προϊδεάσει τους πολίτες. Παρά τις σφοδρές τότε αντιδράσεις των βουλευτών της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής, οι οποίοι κατάλαβαν αμέσως τι διακυβεύεται, η ανθελληνική κυβέρνηση του ΑΚΕΛ έβαλε προσωρινά νερό στο κρασί της, για να επανέλθει λίγο μετά τις εκλογές, με εμφανή τη διάθεση να διαλύσει ή τουλάχιστον να «απονευρώσει» την Εθνική Φρουρά.

Ανοχύρωτη Κύπρος
Την ίδια ώρα, την ανησυχία τους εκφράζουν αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς για τα κενά ασφαλείας που προέκυψαν στη Γραμμή Αντιπαράταξης στην περιοχή του Πύργου Τυλληρίας, μετά την εγκατάλειψη πολλών Φυλακίων το περασμένο διάστημα, αλλά και στην περιοχή της Ελεύθερης Αμμοχώστου, από την εγκατάλειψη την προηγούμενη εβδομάδα άλλων δύο φυλακίων, μετά από σχετικές εντολές. Ανοχύρωτη Κύπρος, δια χειρός ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ. Η προδοσία των ιδανικών του Ελληνισμού, κλιμακώνεται στην Κύπρο.

ΠΗΓΗ http://www.elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: