Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009

Γιατί η ΚGB έκαψε τα υπολείμματα από το πτώμα του Χίτλερ και σκόρπισε τις στάχτες…


«Τα πτώματα του Χίτλερ, της Εύας Μπράουν, του Γκέμπελς, της συζύγου του και των έξι παιδιών του αποτεφρώθηκαν το 1970 και οι στάχτες τους πετάχτηκαν σε ένα ποτάμι. Αυτή ήταν μάλλον μία καλή λύση. Διαφορετικά ο τόπος ταφής τους θα γινόταν μέρος προσκυνήματος για τους φασίστες που υπάρχουν παντού, δυστυχώς και στην Ρωσία» Βασίλι Κριστοφόροφ, διευθυντής του αρχείου της ρωσικής Υπηρεσίας Εσωτερικής Ασφάλειας (FSB)

Αμερικανοί επιστήμονες αποφάνθηκαν ότι τα οστά που έχει στην διάθεσή της η μυστική υπηρεσία της Μόσχας, η FSB, η οποία είναι η συνέχεια της KGB, δεν ανήκουν στον Αδόλφο Χίτλερ, αλλά σε μία άγνωστη γυναίκα. Οι αρμόδιοι της FSB (πρώην KGB) απάντησαν άμεσα και ιδού η σχετική είδηση όπως μεταδόθηκε από τα διεθνή ΜΜΕ:

«Ο διευθυντής του αρχείου της ρωσικής Υπηρεσίας Εσωτερικής Ασφάλειας (FSB) επέμεινε σήμερα ότι η υπηρεσία έχει στην κατοχή της τα λείψανα του Αδόλφου Χίτλερ. Ο Βασίλι Κριστοφόροφ αντέκρουσε τα αποτελέσματα μίας έρευνας από τους Αμερικανούς επιστήμονες σύμφωνα με την οποία το DNA από τα λείψανα ήταν «χωρίς αμφιβολία γυναικείο».

«Αυτοί οι επιστήμονες δεν ήρθαν ποτέ σε επαφή μαζί μας, με τι θα μπορούσαν να έχουν συγκρίνει το DNA»; Τα λείψανα του Χίτλερ βρίσκονται μόνο στη Μόσχα, επεσήμανε ο Κριστοφόροφ.

Το αρχείο της FSB έχει στην κατοχή του εκτός από την γνάθο και ένα μέρος του κρανίου του Χίτλερ με μία σφαίρα σφηνωμένη πάνω του, που μεταφέρθηκαν στην Μόσχα το 1948, το ματωμένο κομμάτι του καναπέ πάνω στον οποίο ο Χίτλερ αυτοκτόνησε στις 30 Απριλίου 1945.

Τα πτώματα του Χίτλερ, της Εύας Μπράουν, του Γκέμπελς, της συζύγου του και των έξι παιδιών του αποτεφρώθηκαν το 1970 και οι στάχτες τους πετάχτηκαν σε ένα ποτάμι.

«Αυτή ήταν μάλλον μία καλή λύση. Διαφορετικά ο τόπος ταφής τους θα γινόταν μέρος προσκυνήματος για τους φασίστες που υπάρχουν παντού, δυστυχώς και στην Ρωσία», επεσήμανε ο Κριστοφόροφ.»

Πηγή: http://xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: