Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ TVXS ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ – Αλέξης Τσίπρας: Ένας κοινός ψεύτης


Στην δευτερολογία του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για την παρέμβαση των εθνικιστών στην παλαιά Βουλή. Έκανε λόγο για επίθεση ακροδεξιών με κουκούλες που μάλιστα προπηλάκισαν κόσμο. Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τον συκοφάντη Τσίπρα και δεν θα μείνουμε εκεί. Θα τον διαψεύσει το τηλεοπτικό υλικό που εντός ολίγου θα παρουσιάσουμε στην ιστοσελίδα μας για να δουν όλοι τα ψεύδη του cool Alex και του κόμματός του που συκοφαντεί συστηματικά τους Εθνικιστές.

Στην εκδήλωση που διοργάνωναν «δημοκρατικά», η ΜΚΟ, Ελληνική Ένωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ομάδα Εθνικιστών εξέφρασε τις αντιρρήσεις της για τον τρόπο που διεξάγονταν η εκδήλωση, τα πρόσωπα που την απάρτιζαν αλλά και το λαθρονομοσχέδιο που θέλει να επιβάλλει το PASOK. Όπως θα διαπιστώσετε με τα μάτια σας σε λίγη ώρα, ούτε «κουκουλοφόροι» υπήρξαν, ούτε βία, ούτε τίποτε από αυτά που ισχυρίστηκε ο συκοφάντης Αλ. Τσίπρας.

Για την ιστορία, οι επίσημοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης ήταν εκπρόσωποι από τη ΓΣΕΕ, από το ΣΕΒ (το Κεφάλαιο αγαπά τους μετανάστες…), ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο γνωστός συνταγματολόγος Νίκος Αλιβιζάτος , ο Κωστής Παπαϊωάννου, όπως και εκπρόσωποι από το χώρο της αριστεράς…. Σε λίγο θα έχουμε να πούμε πολλά περισσότερα… Για την ώρα: Αλέξης Τσίπρας – Ένας κοινός ψεύτης!


Δεν υπάρχουν σχόλια: