Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2009

17 ΝΟΕΜΒΡΗ... (ΠΑΡΑ)ΞΕΝΗ ΜΕΡΑ

17 Νοέμβρη... άραγε τι έγινε εκεί?
Πέθανε πολύς κόσμος, αίμα παντού, πολύ ξύλο και ανελέητο κυνηγητό στους δρόμους με πυροβολισμούς παντού στην γεμάτη Αθήνα, μέχρι της 20.00 φυσικά γιατί τότε τα σκυλιά της 21 Απριλίου απαγόρευαν την διέλευση.. όμως χιλιάδες επαναστάτες ήταν κ μετά της 20.00 εκεί έξω στο πολυτεχνείο για να δώσουν την Ζωή τους για την Ελευθερία..
Και να ταν μόνο αυτά..
Ευτυχώς τα καταφέρανε ρίξανε τους δικτάτορες.. και λίγες μέρες μετά ήρθε η ελευθεριά.. ο Ιωαννιδης!

Και έτσι συνεχίζεται το παραμύθι.. ένα παραμύθι που κρατάει χρόνια..

Πανσπουδαστικη 20.00 Το ΚΚΕ βγαίνει και φωνάζει για πράκτορες που δημιουργούν διάφορα μέσα στους χώρους του πολυτεχνείου και καταγγέλλει την κατάληψη! (λίγο μετα βλέποντας οτι μπορεί να έχει κέρδος από αυτη γίνεται μια γροθιά, και οι πράκτορες βαφτίζονται...
αγωνιστές)

Και παντού ξύλο.. οι "Αγωνιστές - Πράκτορες" ξεκινάνε για την κατάληψη κυβερνητικών κτηρίων...

Δημόσια κτίρια και Καταστήματα γίνονται γυαλια - καρφιά απο τους Αγωνιστές - Γνωστούς/Αγνωστους... οι οποιο κρύβονται μετα στο πολυτεχνείο.. (χμμμ κατι μου θυμιζει αυτο).

..και ξαφνικά το Τανκς μπαίνει μέσα σπάζοντας την πόρτα!! Χιλιάδες νεκροί.. κανένα επίσημο όνομα.

Μετά τη μεταπολίτευση ξεσπάει ένας «πόλεμος» ανακοινώσεων για τους "νεκρούς" του Πολυτεχνείου...

59 νεκροί το ένα «ίδρυμα»!
75 νεκροί ο άλλος «φορέας»!
154 νεκροί μια άλλη εφημερίδα!

Ανάμεσα στις σοβαροφανείς «πηγές» ξεχωρίζουμε την εφημερίδα «Έθνος» την «Ένωση Δημοκρατικών Μητέρων» τον πρόεδρο ενός κόμματος - σφραγίδα, τον θρυλικό ΜΠΑΜΠΗ Κωνσταντόπουλο(ο οποίος λιγο καιρό πριν έδινε συνεντεύξεις λέγοντας ότι μιλάει με εξωγήινους) και άλλους φορείς γραφικούς και μη, όπως ο τότε δήμαρχος Ζωγράφου Δ. Μπέης όπου εβεβαίωνε με μεγαλειώδη σοβαρότητα ότι οι νεκροί ήσαν τόσο πολλοί ώστε η χούντα τους έθαψε σε ομαδικούς τάφους με μπουλντόζες έξω από το νεκροταφείο του Ζωγράφου! Η πολιτεία, λογικό ήταν, επηρεάστηκε από αυτό το κυνήγι μαγισσών.
Θα αναφέρω τον πιο γραφικό από όλους, κατά τη γνώμη μου, κατάλογο.
Σε εφημερίδα των Αθηνών εμφανίζεται κατάλογος με 82 ονόματα ανθρώπων που πέθαναν στις 16 και 17 Νοεμβρίου. Τα λαγωνικά ψάχνουν και βρίσκουν ότι οι άνθρωποι αυτοί πέθαναν πραγματικά αλλά ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ στα νοσοκομεία της Αθήνας..
Εμβρόντητη η εφημερίδα μαθαίνει αργότερα ότι τα ονόματα των «ηρωικών νεκρών» που δημοσίευσε ήταν μια γριούλα 81 χρονών που πέθανε από ανακοπή καρδιάς,
ένας παππούς 75 χρονών που πέθανε από καρκίνο και άλλοι.

Μπρος σε αυτό το κυνήγι μαγισσών η τότε κυβέρνηση της ΝΔ αναθέτει στον
εισαγγελέα Τσεβά να βρει επί τέλουςπόσοι πεθάνανε την ημέρα εκείνη. Ο Τσεβάς ψάχνει και βρίσκει
ΜΟΝΟ 15 ονόματα.
Προσθέτει όμως στο πόρισμα του και άλλους τρεις που πέθαναν αργότερα, ενώ αναφέρει και έμμεσες μαρτυρίες.

Μετά το 1981 η κυβέρνηση του Α. Παπανδρέου θέλοντας να «αποκαταστήσει» την αλήθεια του Πολυτεχνείου δίνει εντολή στον Αστυνόμο Σαμπάνη (που είχε αποταχθεί από το καθεστώς Παπαδόπουλου και επανήλθε με τη μεταπολίτευση)
να βρει τους νεκρούς-φαντάσματα του Πολυτεχνείου. Το πόρισμα κυριολεκτικά καταπέλτης,
Κανένας νεκρός μέσα στο πολυτεχνείο (όπως ομοίως και στο πόρισμα Τσεβά αναφέρεται) και μόνο δώδεκα γύρω από αυτό από αδέσποτες σφαίρες.

ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΕΚΡΩΝ σύμφωνα με το πόρισμα Σαμπάνη και μέρος που σκοτώθηκαν.Το πόρισμα αυτό η ΠΑΣΟΚική κυβέρνηση το κρύβει πανικόβλητη, για να διαρρεύσει όμως και να δημοσιευθεί στον τύπο της εποχής και να φθάσει τελικά σε εσάς.
Το πόρισμα Σαμπάνη το θεωρώ πιο έγκυρο, γιατί συντάχθηκε το 1982, οπότε και μπορούσαν να ζυγιστούν καταστάσεις πιο ψύχραιμα.
Όμως ας αναφέρουμε και τις διαφορές των δύο πορισμάτων για τους σκεπτόμενους αναγνώστες...

Σύμφωνα με το πόρισμα Τσεβά (που φτιάχτηκε κατά τη διάρκεια της υστερίας) αναφέρονται ακόμα οι:

1. Καραγιώργης Στυλιανός Ετών 18 εργάτης. Πυροβολήθηκε επί της οδού Πατησίων, μπροστά από τον κινηματογράφο «ΕΛΛΗΝΙΣ». Απεβίωσε στο ΚΑΤ την 30-11-73
2. Κούμπος Ανδρέας Ετών 60 επί της οδού Καποδιστρίου
3. Παντελάκης Κυριάκος ετών 45 δικηγόρος, επί της οδού Γλάδστωνος

Ενώ στο ίδιο πόρισμα αναφέρονται και έμμεσοι νεκροί. Δηλαδή:

1. Σταύρος Κοντομάρης δικηγόρος. Πέθανε από δακρυγόνα αέρια.
2. Αικατερίνη Αργυροπούλου ετών 75. Από αδέσποτο βλήμα. Πέθανε τον Μάιο του 1974.
3. Παπαϊωάνου Δημήτριος ετών 60. Από έμφραγμα μυοκαρδίου. Η γυναίκα του λέει ότι πέθανε ή από δακρυγόνα ή από σφαίρα αδέσποτου επειδή δεν την άφησαν να πλησιάσει το φέρετρο.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ οι νεκροί του Πολυτεχνείου, μακρια απο κάθε προπαγάνδα και διάφορων αφελών που εξακολουθούν για πολλά συμφέροντα να καλλιεργουν ανυπαρκτες ιστορίες και νεκρούς χωρίς ονόματα.

Αγαθός ο Λαός μας τελικώς..Ο Αμερικάνικος παράγοντας δεν άντεχε τον Παπαδόπουλο είχε αρχίσει να γίνεται μεγάλο βάρος στα σχέδια της Αμερικής - Αγγλίας για γειτνίαση με την Μέση Ανατολή ερχόταν σε αντίθεση με τον Παπαδόπουλο που ήθελε την Ελλάδα όσο ανεξάρτητη μπορεί να υπάρξει από τους ξένους παράγοντες. τα σχέδια του Παπαδόπουλου για εξόρυξη πετρελαίου θα αποδυνάμωνε τον επηρεασμό της Αμερικής στην Ελλάδα, η ένωση Ελλάδος - Κύπρου που πάσχιζε ο Παπαδόπουλος, θα έφερνε σε δυσμενή θέση την Αμερική και την Αγγλία και θα τους απομάκρυνε από τα μελλοντικά σχέδια για πολέμους στην Μέση Ανατολή.

Το ΟΧΙ τον Οκτώβρη του 1973, του Γ. Παπαδόπουλου, Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας τότε, διά του Πρωθυπουργού Σπύρου Μαρκεζίνη, όπου αρνήθηκε την παροχή υπηρεσιών προς την Αμερική, την χρήση δηλαδή αεροδρομίων και στρατιωτικών εγκαταστάσεων προς Βοήθεια των ισραηλινών στον αραβοϊσραηλινό πόλεμο που είχε ξεσπάσει. Ξεχείλισε το ποτήρι..

Είναι τυχαίο 1 μήνα μετά το ΟΧΙ του Παπαδόπουλου, το πολυτεχνείο? ας το σκεφτούμε..

Οι Ξένες Δυνάμεις είχαν πάρει την απόφαση, βάζουν τα άτομα τους να ξεσηκώσουν τον κόσμο, Ξεκινούν να σπάνε καταστήματα, από το πολυτεχνείο ξεκινάνε και τελειώνουν όλα, τα τανκς κατεβαίνουν στον δρόμο να σπάσουν το πλήθος όπου έχει παρασυρθεί από τα καλέσματα των "Αγωνιστών".
Ξέροντας ο Παπαδόπουλος τι έρχεται, δίνει εντολή να μην μπει το τανκ στο πολυτεχνείο, αλλά η εντολή του παρακούεται..
Το τανκ μπαίνει και αμέσως κατασκευάζονται νεκροί ,έτσι οι πολιτικάντηδες, οι κουλτουργιάριδες, ξέροντας ότι και αυτοί μπορούν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση καλλιεργούν τα ψέματα.. (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ) ο Παπαδόπουλος πέφτει στην θέση του όμως δεν έρχεται κανένα ποιο "ελεύθερο" καθεστώς, αλλα μπαίνει ο Ιωαννίδης, η ακραία πολιτική του όμως που είναι 100 φορές χειρότερη απο αυτή του Παπαδόπουλου ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΏΝΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ΝΈΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟ.. και άραγε γιατί?

Γιατι ολα αυτα έγιναν απλα για πτώση του Παπαδόπουλου και οχι για την πτώση καμιας Χούντας και καμιας επανάστασις.. απλα και μόνο για την εισχώρηση ελεγχόμενου ανθρώπου στην Ελληνική προεδρία.

http://skepsiskaienergeia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: