Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

AΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΤΡΙΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΦΥΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ

Η Μάνια Τεγοπούλου, η οποία επέστρεφε από πάρτι σε γνωστό κέντρο διασκέδασης επί της Κηφισίας, πέρασε με κόκκινο τα φανάρια της Πανόρμου και αστυνομικοί, αφού την σταμάτησαν, της ζήτησαν να κατέβει ώστε να υποβληθεί στους νόμιμους ελέγχους.
Η εκδότρια αρνήθηκε να αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο, κλώτσησε και έβρισε τους αστυνομικούς, και προφανώς βρισκόταν σε ανεξέλεγκτη κατάσταση λόγω μέθης. Επίσης, αρνήθηκε και να υποβληθεί σε αλκοτέστ. Τέσσερα περιπολικά χρειάστηκαν για να ακινητοποιήσουν το όχημά της.
Η εκδότρια καθ' όλη την διάρκεια του πρωτοφανούς επεισοδίου τηλεφωνούσε σε πολιτικούς παράγοντες, αλλά και στον δικηγόρο θείο της. Κινητοποιήθηκε ολόκληρο το σύστημα και τελικά συνελήφθη και κρατήθηκε, ώστε να οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής στο Αυτόφωρο.
Αν και οι κατηγορίες που την βάρυναν ήταν πολλές και εξαιρετικά σοβαρές, η Μάνια Τεγοπούλου οδηγείται στον εισαγγελέα μόνον με κατηγορίες ασήμαντες μπροστά στα αδικήματα στα οποία υπέπεσε.
Είναι προφανές πως κάθε άλλος μέσος πολίτης αυτής της χώρας θα αντιμετώπιζε το σύνολο των κατηγοριών και θα καταδικαζόταν με όλη την δυνατή αυστηρότητα, χωρίς να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά και χωρίς να παρέμβει το όποιο σύστημα προστασίας "προσωπικοτήτων", όπως είναι η Μάνια Τεγοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: