Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Η Ντόρα επιχορηγούσε το "Παρατηρητήριο του Ελσίνκι" του Δημητρά

Επιχορηγησεις Ντορας για ανθελληνικη προπαγανδα!

Το ξέρετε το "Παρατηρητήριο των συμφωνιών του Ελσίνκι";

Τον Παναγιώτη Δημητρά;

Το "Ουράνιο Τόξο";

Την "τουρκική μειονότητα" στην Θράκη που ανακάλυψε ο Δημητράς;

Την "μακεδονική";

Αν δεν τα ξέρετε δεν θα σας χρησιμεύσει το παρακατω έγγραφο..





Πηγη: http://hellenicrevenge.blogspot.com

AΣΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΤΡΙΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΦΥΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ

Η Μάνια Τεγοπούλου, η οποία επέστρεφε από πάρτι σε γνωστό κέντρο διασκέδασης επί της Κηφισίας, πέρασε με κόκκινο τα φανάρια της Πανόρμου και αστυνομικοί, αφού την σταμάτησαν, της ζήτησαν να κατέβει ώστε να υποβληθεί στους νόμιμους ελέγχους.
Η εκδότρια αρνήθηκε να αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο, κλώτσησε και έβρισε τους αστυνομικούς, και προφανώς βρισκόταν σε ανεξέλεγκτη κατάσταση λόγω μέθης. Επίσης, αρνήθηκε και να υποβληθεί σε αλκοτέστ. Τέσσερα περιπολικά χρειάστηκαν για να ακινητοποιήσουν το όχημά της.
Η εκδότρια καθ' όλη την διάρκεια του πρωτοφανούς επεισοδίου τηλεφωνούσε σε πολιτικούς παράγοντες, αλλά και στον δικηγόρο θείο της. Κινητοποιήθηκε ολόκληρο το σύστημα και τελικά συνελήφθη και κρατήθηκε, ώστε να οδηγηθεί το πρωί της Παρασκευής στο Αυτόφωρο.
Αν και οι κατηγορίες που την βάρυναν ήταν πολλές και εξαιρετικά σοβαρές, η Μάνια Τεγοπούλου οδηγείται στον εισαγγελέα μόνον με κατηγορίες ασήμαντες μπροστά στα αδικήματα στα οποία υπέπεσε.
Είναι προφανές πως κάθε άλλος μέσος πολίτης αυτής της χώρας θα αντιμετώπιζε το σύνολο των κατηγοριών και θα καταδικαζόταν με όλη την δυνατή αυστηρότητα, χωρίς να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά και χωρίς να παρέμβει το όποιο σύστημα προστασίας "προσωπικοτήτων", όπως είναι η Μάνια Τεγοπούλου

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος - Δελτίο τύπου για την επέτειο του Πολυτεχνείου


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος σε μια προσπάθεια αποκατάστασης της ιστορικής αλήθειας, μέσω του παρόντος δελτίου τύπου επιχειρεί να διαφωτίσει τον ελληνικό λαό σχετικά με τα όσα συνέβησαν το Νοέμβριο του 1973 στην πόλη των Αθηνών.
Η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν απαιτεί θάρρος για να γραφεί,αλλά για να διαβαστεί. Κι αυτό γιατί η αριστερίστικη θολοκολτούρα φρόντισε να ποτίσει με δηλητηριώδες ψεύδος το πνεύμα των Ελλήνων.Φέτος όμως ήρθε η στιγμή να θριαμβεύσει η αλήθεια μέσα από αυτές τις αγωνιστικές γραμμές και τα αδιάψευστα στοιχεία τα οποία θα παραθέσουμε. Στο σημείο αυτό θα παρακαλέσουμε οποιονδήποτε νοσταλγό του Στάλιν αποπειραθεί να μας απαντήσει, να το κάνει με στοιχεία κι όχι με τις γνωστές αοριστολογίες στο όνομα της λαοκρατίας και του προλεταριάτου. Απλά πράγματα αγαπητοί μας σύντροφοι. Η περίοδος ιδεολογικής χάριτος έληξε.
Ας εξετάσουμε όμως τα γεγονότα από την αρχή. Είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι Η.Π.Α. εκείνη την εποχή επιθυμούσαν την ανατροπή του αείμνηστου Γεώργιου Παπαδόπουλου, εξαιτίας της άρνησής του να παραχωρήσει τις βάσεις της Σούδας στους Αμερικανούς για να βοηθήσουν με τη σειρά τους το Ισραήλ κατά τον αραβοισραηλινό πόλεμο. Έτσι χρησιμοποιώντας έναν άνθρωπο αφελή,το Δ.Ιωαννίδη, ο οποίος τότε ήτο πανίσχυρος ως διοικητής της Ε.Σ.Α., άρχισαν να πριονίζουν την καρέκλα του πρωτεργάτη της 21ης Απριλίου.
Πριν λοιπόν ο Παπαδόπουλος δημοκρατικοποιήσει το καθεστώς,ετέθη σε εφαρμογή το σχέδιο με μοχλό πίεσης τους φοιτητές και τους νέους ανθρώπους, τα αιώνια θύματα δηλαδή της παγκόσμιας τάξης. Είναι σύντροφοι τουλάχιστον ρομαντικός όποιος πιστεύει ότι οι φοιτητές έριξαν την επταετία, αφού έφεραν το ιωαννιδικό καθεστώς, το οποίο
υπήρξε σαφώς αυστηρότερο του προηγουμένου (25-11-73).Επανερχόμενοι στη χρονική σειρά των γεγονότων την 14-11-73 στο κτίριο της νομικής συγκεντρώθηκαν 400 φοιτητές, ενώ στο κτίριο του Μετσόβειου περίπου 500. Αυτοί ενωμένοι αποτέλεσαν την πρώτη μαγιά μιας καλοσχεδιασμένης υπόθεσης, ώστε την 15-11-73 έξω από το πολυτεχνείο ευρίσκοντο 5.000 άτομα. Κατά τη 16-11-73 το πλήθος ενισχυθέν από πάσης φύσεως στοιχεία, έφτασε τις 10000. Τα επικρατούντα συνθήματα ήταν σαφώς αναρχοκομουνιστικά.
Η αστυνομία αδυνατούσα να δώσει λύση, εζήτησε δια του υπ'αριθ. Ε54256 Φ 002.5/16-11-73 τη βοήθεια του στρατού. Στις 01.15 πρωινή ώρα της 17-11-73 αφίχθησαν τα τεθωρακισμένα και στις 02.00 οι δυνάμεις των τιμημένων αλεξιπτωτιστών. Στις 03.00 περίπου το άρμα μάχης έρριπτεν την πόρτα και οι καταδρομείς εισήρχοντο ενώ οι
έγκλειστοι αποχωρούσαν ήρεμα.

Συνελήφθησαν 866 άτομα από τους οποίους οι 475 ήταν εργάτες και ουδεμία σχέση είχαν με τις πανεπιστημιακές αίθουσες. Η επιχείρηση έληξε στις 04.00, ενώ τα επεισόδια συνεχίστηκαν μέχρι τις 19 Νοεμβρίου. Απολογισμός: Νεκροί 12 (κανείς μα κανείς εντός ή πλησίον του πολυτεχνείου).Τραυματίες: αστυνομικοί 61,ιδιώτες 366. Συλληφέντες
συνολικώς: 2060.
Με την έλευση της Ν.Δ. άρχισε η πλέον σχιζοφρενική και παρανοική ιστορία που γνώρισε ποτέ η Ελλάς. Το 1978 κατά παράβασιν του κανονισμού της, η βουλή κατέθεσε στεφάνι και ο πρόεδρος της κήρυξε τη λύση της συνεδριάσεως. Συγχρόνως ασύστολα ψεύδη άρχισαν να γράφονται στα σχολικά βιβλία. Έτσι ο εισαγγελέας Τσεβάς με το υπ' αρ. 677/1975 βούλευμα και την 723/1975 απόφαση του 5μελούς εφετείου απεφάσισε ότι εφονεύθησαν 23 άτομα, άπαντες έξω και μακρυά του πολυτεχνείου και σε συνοικίες της πρωτεύουσας.
Στα χρόνια της απόλυτης "αλλαγής" και δημοκρατίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ο αστυνομικός διευθυντής Σαμπάνης έπειτα από εντολή του τότε υπ. Σκουλαρίκη και κατόπιν έρευνας κατέληξε σε 12(!) μόνο νεκρούς.
Αποφασίστε επιτέλους σύντροφοι πόσοι ήταν τελικά; Εκείνη την εποχή ο Γ.Α. Μαγκάκης, εξήγγειλε πως το τεχνικό επιμελητήριο απονέμει τιμητικές συντάξεις. Φυσικά κανείς δεν προσήλθε για να συνταξιοδοτηθεί. Επίσης ο Ιωάννης Ροζάκος δήλωσε ότι θα δώσει 200.000 για όποια απόδειξη θανάτου εντός του πολυτεχνείου. Μέχρι τώρα δεν έχει
εμφανισθεί κανείς. Όλοι τέλος θα θυμάστε εκείνο το δυστυχή πρώην δήμαρχο Αθηναίων Μπέη, που ακόμη ψάχνει να βρει τους ομαδικούς τάφους.
Να θυμηθούμε ότι η Σύγκλητος με την υπ'αριθ. 33437 απόφαση της 11-10-75 προς τον εισαγγελέα Τσεβά δηλώνει ότι ουδείς εφονεύθη εντός ή πέριξ του πολυτεχνείου (το ίδιο κατέθεσε ο πρύτανης ως μάρτυρας του εφετείου 20-1-1975). Να μην αναφερθούμε στο αισχρό δημοσίευμα της ψεύτικης Ηλένιας, της δήθεν αγαπημένης κάποιου Ηλιόπουλου ( πρόκειται για μια φωτογραφία του γνωστού μοντέλου του Λονδίνου, Νάνσυ Κρηντλαντ).
Αλήθεια τι έχετε να πείτε πράσινοι σύντροφοι για τη δήλωση του Ανδρέα ότι "ο αγώνας του Νοέμβρη δεν απέβλεπε στην αποκατάσταση της δημοκρατίας. Δεν ήταν αντιχουντικος...". Παρ' όλα αυτά στο προσκλητήριο νεκρών στις 17-11- 1983 αναφέρθηκαν 58 ψεύτικα επώνυμα χωρίς ονόματα και μεταξύ αυτών του ευέλπιδος Μεσαρχάκη, ο οποίος αυτοκτόνησε στη σχολή σε άσχετο χρόνο. Ψέμα στο ψέμα δηλαδή οι
σύντροφοι της αλλαγής. Στις 28-1-82, 8 βουλευτές της Ν.Δ. κατέθεσαν επερώτηση στη βουλή για το "ποιοι οι νεκροί του πολυτεχνείου" για να λάβουν την απάντηση από τον Πέτσο(16-2-82), "αυτούς που τιμούσατε κι εσείς επί πέντε χρόνια. ".
Το πολυτεχνείο σύντροφοι δεν έριξε καμία δικτατορία. Βάλτε το επιτέλους στο μυαλό σας. Άνοιξε απλά τις πύλες στον Αττίλα 1 και 2.Όσοι συνέβαλαν σε αυτό θα πρέπει να ντρέπονται. Κάποτε βέβαια όλοι λογοδοτούν. Ίσως η ώρα της κρίσης να μην αργήσει. Αμήν.
Τα ονόματα των παραδεκτά νεκρών από Ν.Δ., ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι και τα 12 στη διάθεση οποιουδήποτε θελήσει. Δεν έχει παρά να μας το ζητήσει. Υπενθυμίζουμε ότι ουδείς εφονεύθη εντός ή πλησίον του πολυτεχνείου.

Κλείνοντας ως Π.Ε.Σ. δεσμευόμαστε ότι την ώρα του σχηματισμού της Μεγάλης Εθνικής Κυβερνήσεως θα καταργηθούν αυτομάτως οι εορτασμοί επετείων τοιούτου είδους και θα αντικατασταθούν με αυτούς που αρμόζουν στο Έθνος των Ελλήνων. Επιπλέον από την ερχόμενη χρονιά (φέτος ανειλημμένες υποχρεώσεις εκτός Λαρίσης δε μας το επιτρέπουν), θα υπάρξει ενημέρωση της μαθητιώσας νεολαίας έξω ακριβώς από τα σχολεία,σε συνδυασμό με εκδήλωση όπου θα προβληθεί σπάνιο φωτογραφικό υλικό καθώς και μοναδικα ντοκουμέντα. Τέλος καλούμε τους γονείς τη 17η Νοεμβρίου να μη στείλουν τα παιδιά τους στις γιορτούλες που θα γίνουν στα σχολεία. Πρέπει επιτέλους να ξυπνήσετε και να αφήσετε μόνους τους γενειοφόρους εκπαιδευτικούς να τραγουδούν μεταξύ τους το "γελαστό παιδι" (τραγούδι απόλυτα εθνικιστικό,αφού πρόκειται για μελωποιημένο ποίημα ενός Ιρλανδού αγωνιστή).
Σύντροφοι καλημέρα σας....

ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

ΛΑΕ ΠΟΛΕΜΑ ΣΕ ΠΝΙΓΟΥΝΕ ΣΤΟ ΨΕΜΑ

Μετά τιμής για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Χάμος Αστέριος Τσιλοπάνος Πάρις

"ΗΛΕΝΙΑ" ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


Ηλένια το ομορφο κοριτσι για το οποιο ακομα καταθετουν στεφανια επειδη... "σκοτωθηκε" στο Πολυτεχνειο απο τους Δικτατωρες!
..αλλα που τελικα ηταν φωτομοντελο... η Νεοζηλανδή Νάνσυ Κρίντλαντ...

Για τα μάτια της κοπέλας έκλαψαν πολλά μάτια.. αλλά έκλαψε και ο εμπνευστής της απάτης με 8 μήνες φυλακή! πόσες ακόμη Ηλένιες δεν έχουμε ανακαλύψει;

Με τα τόσα ψέματα που κυκλοφόρησαν και κυκλοφορούν γύρω από το "Πολυτεχνείο", κοντεύει να χάσει την αίγλη της η Ηλένια Ασημακοπούλου, το "ωραιότερο" ψέμα της περιπτώσεως.

Η "θλιβερή" ιστορία της Ηλένιας -για όσους δεν την ξέρουν ή δεν την θυμούνται- έχει ως εξης:
Την πρώτη επέτειο του.. "Πολυτεχνείου" το 1974. ανάμεσα στα λουλούδια και τις φωτογραφίες υπαρκτών και ανύπαρκτων "νεκρών", σύγχρονων και παλαιότερων, μια και είχαν βάλει φωτογραφίες σκοτωμένων του 1944, του 1950 κλπ, που γέμισαν το πολυπαθές κτίριο, τις μάντρες, τις αυλές και τα κάγκελα του, ήταν και το σκίτσο μιας ωραιότατης κοπέλας... Δίπλα του, στο ίδιο κάγκελο -που έμεινε στην "ιστορία" σαν της Ηλένιας το κάγκελο - υπήρχε ένα σημείωμα με τα εξής δακρύβρεχτα: "Την λένε Ηλένια Ασημακοπούλου. Είναι το κορίτσι μου. Χάθηκε το βράδυ της σφαγής. Κανένας δεν την ξανάδε. Πήγα σπίτι της αλλά έχουν χαθεί και οι γονείς της. Όποιος ξέρει για το μαρτυρικό τέλος της ας με πληροφορήσει.. (για πολλα γελια ο τυπος)

Το "δράμα" το πήραν οι εφημερίδες, μία από αυτές δε η "Αυγή" έγραψε κατά λέξη, τα εξής κάτω από το σπαραξικάρδιο τίτλο: ΤΙ ΑΠΟΓΙΝΕ Η ΗΛΕΝΙΑ ΜΟΥ; Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ και τον υπότιτλο: "Ηλένια Ασημακοπούλου. Χτυπήθηκε στις 17 Νοέμβρη στη Στουρνάρη οπό σφαίρα. Τι απόγινε", λέει:

Το σκίτσο της μικρής κοπέλας με το τραγικό ερώτημα κρεμόταν από τα κλαδιά της ελίτσας που φυτεύτηκε στο χώρο του Πολυτεχνείου. Αργότερα τοποθετήθηκε κι αλλού, κι αλλού, ανάμεσα στα λουλούδια. Με το ίδιο πάντα ερώτημα "Τι απόγινες". Ολότελα τυχαία χθες βρεθήκαμε δίπλα σε ένα αγόρι κι από εκεί ξεκινάει μια ακόμα τραγωδία όπως την αφηγείται το ίδιο:

"Ήμασταν μαζί με την Ηλένια μέσα στο Πολυτεχνείο. Μετά την εισβολή, βγήκαμε δίπλα δίπλα οπό την έξοδο της Στουρνάρη. Ένας οπλισμένος τη σημάδεψε εν ψυχρώ και οι σφαίρες τη βρήκαν στην πλάτη. Ακούμπησε πάνω μου βγάζοντας αίμα από το στόμα κι έπειτα έπεσε. Με συλλάβανε και στην Ασφάλεια μου πήραν το πουλόβερ μου που ήταν κόκκινο από το αίμα της. Δεν τους μίλησα καθόλου για την Ηλένια, για να την προφυλάξω, αν ζούσε... Όταν με άφησαν, το Φλεβάρη του '74. πήγα στο Χαλάνδρι όπου έμενε με την οικογένεια της. Μα οι γονείς της με τον μικρότερο αδερφό της είχαν εξαφανιστεί και στο σπίτι έμεναν άγνωστοι. Όσο κι αν ρώτησα δεν ήξεραν τίποτα. Ούτε κι από το σχολείο της. το Κολέγιο Αγ. Παρασκευής,δεν έβγαλα άκρη. Ίσως οι γονείς της φοβήθηκαν για το δεύτερο παιδί τους κι εξαφανίστηκαν. Όλα αυτά δεν τα κατέθεσα στον κ. Τσεβά. γιατί φοβόμουν." Ο νεαρός σπουδαστής εγκατέλειψε αυτές τις μέρες τα μαθήματα του, τοποθέτησε όπου νόμιζε καλύτερα στο χώρο του Πολυτεχνείου ένα σκίτσο της φτιαγμένο πριν τα γεγονότα, προσθέτοντας την αγωνία του: "Τι απόγινε:". Το όνομα του νέου είναι Γιάννης Ηλιόπουλος της Ηλεκτρονικής Σχολής".

Σε λίγο όμως αποκαλύφθηκε πως το σκίτσο της "δολοφονημένης" Ηλένιας -στο οποίο τόσοι φοιτητές και τόσες φοιτήτριες γονυπέτησαν δακρυσμένοι- ήταν παρμένο από διαφήμιση σαμπουάν της αγγλικής εταιρίας "ΜΠΡΕΚ" και είχε δημοσιευθεί σε πολλά περιοδικά και στην αγγλική έκδοση του τριμηνιαίου "Βογκ" (το σκίτσο της διαφημίσεως είναι "παστέλ" το φιλοτέχνησε ο Άγγλος ζωγράφος Νίκολας Ήγκον και ως μοντέλο ποζάρησε η Νεοζηλανδή Νάνσυ Κρίντλαντ. γνωστό και πανάκριβο φωτομοντέλο που από ηλικίας 4 χρονών ζει στο Λονδίνο). Μετά τη διαπίστωση της απάτης, πανικόβλητοι οι διοργανωτές του πανηγυριού έσπευσαν να παραπέμψουν σε δίκη τον Ηλιόπουλο (από το όνομα του φαίνεται "γέννησε" την Ηλένια) ο οποίος καταδικάστηκε (άρον- άρον στις 18/2/75) σε φυλάκιση οκτώ μηνών. Πάντως, μπορεί να καταδικάστηκε και όλοι οι κουλτουριαραίοι να έριξαν σ' αυτόν όλες τις κατάρες του "απάνω κόσμου", αλλά εκείνος είχε κερδίσει: Το όνομα της Ηλένιας εκφωνήθηκε πρώτο στον πίνακα των νεκρών και σε αυτήν, κατατέθηκαν τα περισσότερα στεφάνια, με πρώτο και καλύτερο εκείνο της Ιωάννας Τσάτσου (συζύγου του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας) η οποία μάλιστα, γονάτισε μπροστά στο σκίτσο και δάκρυσε. Ο πανίσχυρος δε τότε Καραμανλής, ζήτησε φωτογραφία του σκίτσου.

Η περίπτωση όμως έχει και ένα δίδαγμα. Και στο θέμα αυτό την "πλήρωσε" ένα απλό ανθρωπάκι, ενώ ολόκληρα χρόνια τώρα οι βιαστές της μνήμης του Έθνους (με τους ψιθύρους και τις "διαβεβαιώσεις" τους για "εκατόμβες" κλπ) κλονίζουν την εμπιστοσύνη του Λαού στη Δικαιοσύνη και με τα ολέθρια ψέματα τους,αναμοχλεύουν πάθη και μίση χωρίς να πάθουν τίποτα. Οι ίδιοι μάλιστα "παράγοντες" κάθε φορά με υποκρισία (αφού ξέρουν ποια είναι η αλήθεια!) μετέχουν στις παραπλανητικές τελετές, θεατρινίζουν και κάνουν το κάθε τι για "να τους πιάσει ο φακός" και να φιγουράρουν "θλιμμένοι προσκυνητές" στις εφημερίδες και την τηλεόραση. Και φτάσαμε σε σημείο να πάει "εν σώματι" η Βουλή, πριν από λίγα χρόνια εκεί και να αφιερώσει ο αλήστου μνήμης Παπασπύρου τη συνεδρίαση "σε εκείνους που θυσίασαν ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΩΡΟ τη ζωή τους", χωρίς να τον "τσιμπήσει" ο Εισαγγελέας για τη βάναυση προσβολή της Δικαιοσύνης που διάπραττε. αφού εκείνος καθώς και οι άλλοι που τον συνόδευαν γνώριζε ότι το δικαστήριο είχε δεχτεί πως κανένας δεν είχε σκοτωθεί στο πολυτεχνείο.

Αριστερα η Ηλένια του πολυτεχνείου και δεξια η... αληθινη φωτογραφία.

17 ΝΟΕΜΒΡΗ... (ΠΑΡΑ)ΞΕΝΗ ΜΕΡΑ

17 Νοέμβρη... άραγε τι έγινε εκεί?
Πέθανε πολύς κόσμος, αίμα παντού, πολύ ξύλο και ανελέητο κυνηγητό στους δρόμους με πυροβολισμούς παντού στην γεμάτη Αθήνα, μέχρι της 20.00 φυσικά γιατί τότε τα σκυλιά της 21 Απριλίου απαγόρευαν την διέλευση.. όμως χιλιάδες επαναστάτες ήταν κ μετά της 20.00 εκεί έξω στο πολυτεχνείο για να δώσουν την Ζωή τους για την Ελευθερία..
Και να ταν μόνο αυτά..
Ευτυχώς τα καταφέρανε ρίξανε τους δικτάτορες.. και λίγες μέρες μετά ήρθε η ελευθεριά.. ο Ιωαννιδης!

Και έτσι συνεχίζεται το παραμύθι.. ένα παραμύθι που κρατάει χρόνια..

Πανσπουδαστικη 20.00 Το ΚΚΕ βγαίνει και φωνάζει για πράκτορες που δημιουργούν διάφορα μέσα στους χώρους του πολυτεχνείου και καταγγέλλει την κατάληψη! (λίγο μετα βλέποντας οτι μπορεί να έχει κέρδος από αυτη γίνεται μια γροθιά, και οι πράκτορες βαφτίζονται...
αγωνιστές)

Και παντού ξύλο.. οι "Αγωνιστές - Πράκτορες" ξεκινάνε για την κατάληψη κυβερνητικών κτηρίων...

Δημόσια κτίρια και Καταστήματα γίνονται γυαλια - καρφιά απο τους Αγωνιστές - Γνωστούς/Αγνωστους... οι οποιο κρύβονται μετα στο πολυτεχνείο.. (χμμμ κατι μου θυμιζει αυτο).

..και ξαφνικά το Τανκς μπαίνει μέσα σπάζοντας την πόρτα!! Χιλιάδες νεκροί.. κανένα επίσημο όνομα.

Μετά τη μεταπολίτευση ξεσπάει ένας «πόλεμος» ανακοινώσεων για τους "νεκρούς" του Πολυτεχνείου...

59 νεκροί το ένα «ίδρυμα»!
75 νεκροί ο άλλος «φορέας»!
154 νεκροί μια άλλη εφημερίδα!

Ανάμεσα στις σοβαροφανείς «πηγές» ξεχωρίζουμε την εφημερίδα «Έθνος» την «Ένωση Δημοκρατικών Μητέρων» τον πρόεδρο ενός κόμματος - σφραγίδα, τον θρυλικό ΜΠΑΜΠΗ Κωνσταντόπουλο(ο οποίος λιγο καιρό πριν έδινε συνεντεύξεις λέγοντας ότι μιλάει με εξωγήινους) και άλλους φορείς γραφικούς και μη, όπως ο τότε δήμαρχος Ζωγράφου Δ. Μπέης όπου εβεβαίωνε με μεγαλειώδη σοβαρότητα ότι οι νεκροί ήσαν τόσο πολλοί ώστε η χούντα τους έθαψε σε ομαδικούς τάφους με μπουλντόζες έξω από το νεκροταφείο του Ζωγράφου! Η πολιτεία, λογικό ήταν, επηρεάστηκε από αυτό το κυνήγι μαγισσών.
Θα αναφέρω τον πιο γραφικό από όλους, κατά τη γνώμη μου, κατάλογο.
Σε εφημερίδα των Αθηνών εμφανίζεται κατάλογος με 82 ονόματα ανθρώπων που πέθαναν στις 16 και 17 Νοεμβρίου. Τα λαγωνικά ψάχνουν και βρίσκουν ότι οι άνθρωποι αυτοί πέθαναν πραγματικά αλλά ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ στα νοσοκομεία της Αθήνας..
Εμβρόντητη η εφημερίδα μαθαίνει αργότερα ότι τα ονόματα των «ηρωικών νεκρών» που δημοσίευσε ήταν μια γριούλα 81 χρονών που πέθανε από ανακοπή καρδιάς,
ένας παππούς 75 χρονών που πέθανε από καρκίνο και άλλοι.

Μπρος σε αυτό το κυνήγι μαγισσών η τότε κυβέρνηση της ΝΔ αναθέτει στον
εισαγγελέα Τσεβά να βρει επί τέλουςπόσοι πεθάνανε την ημέρα εκείνη. Ο Τσεβάς ψάχνει και βρίσκει
ΜΟΝΟ 15 ονόματα.
Προσθέτει όμως στο πόρισμα του και άλλους τρεις που πέθαναν αργότερα, ενώ αναφέρει και έμμεσες μαρτυρίες.

Μετά το 1981 η κυβέρνηση του Α. Παπανδρέου θέλοντας να «αποκαταστήσει» την αλήθεια του Πολυτεχνείου δίνει εντολή στον Αστυνόμο Σαμπάνη (που είχε αποταχθεί από το καθεστώς Παπαδόπουλου και επανήλθε με τη μεταπολίτευση)
να βρει τους νεκρούς-φαντάσματα του Πολυτεχνείου. Το πόρισμα κυριολεκτικά καταπέλτης,
Κανένας νεκρός μέσα στο πολυτεχνείο (όπως ομοίως και στο πόρισμα Τσεβά αναφέρεται) και μόνο δώδεκα γύρω από αυτό από αδέσποτες σφαίρες.

ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΕΚΡΩΝ σύμφωνα με το πόρισμα Σαμπάνη και μέρος που σκοτώθηκαν.



Το πόρισμα αυτό η ΠΑΣΟΚική κυβέρνηση το κρύβει πανικόβλητη, για να διαρρεύσει όμως και να δημοσιευθεί στον τύπο της εποχής και να φθάσει τελικά σε εσάς.
Το πόρισμα Σαμπάνη το θεωρώ πιο έγκυρο, γιατί συντάχθηκε το 1982, οπότε και μπορούσαν να ζυγιστούν καταστάσεις πιο ψύχραιμα.
Όμως ας αναφέρουμε και τις διαφορές των δύο πορισμάτων για τους σκεπτόμενους αναγνώστες...

Σύμφωνα με το πόρισμα Τσεβά (που φτιάχτηκε κατά τη διάρκεια της υστερίας) αναφέρονται ακόμα οι:

1. Καραγιώργης Στυλιανός Ετών 18 εργάτης. Πυροβολήθηκε επί της οδού Πατησίων, μπροστά από τον κινηματογράφο «ΕΛΛΗΝΙΣ». Απεβίωσε στο ΚΑΤ την 30-11-73
2. Κούμπος Ανδρέας Ετών 60 επί της οδού Καποδιστρίου
3. Παντελάκης Κυριάκος ετών 45 δικηγόρος, επί της οδού Γλάδστωνος

Ενώ στο ίδιο πόρισμα αναφέρονται και έμμεσοι νεκροί. Δηλαδή:

1. Σταύρος Κοντομάρης δικηγόρος. Πέθανε από δακρυγόνα αέρια.
2. Αικατερίνη Αργυροπούλου ετών 75. Από αδέσποτο βλήμα. Πέθανε τον Μάιο του 1974.
3. Παπαϊωάνου Δημήτριος ετών 60. Από έμφραγμα μυοκαρδίου. Η γυναίκα του λέει ότι πέθανε ή από δακρυγόνα ή από σφαίρα αδέσποτου επειδή δεν την άφησαν να πλησιάσει το φέρετρο.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ οι νεκροί του Πολυτεχνείου, μακρια απο κάθε προπαγάνδα και διάφορων αφελών που εξακολουθούν για πολλά συμφέροντα να καλλιεργουν ανυπαρκτες ιστορίες και νεκρούς χωρίς ονόματα.

Αγαθός ο Λαός μας τελικώς..



Ο Αμερικάνικος παράγοντας δεν άντεχε τον Παπαδόπουλο είχε αρχίσει να γίνεται μεγάλο βάρος στα σχέδια της Αμερικής - Αγγλίας για γειτνίαση με την Μέση Ανατολή ερχόταν σε αντίθεση με τον Παπαδόπουλο που ήθελε την Ελλάδα όσο ανεξάρτητη μπορεί να υπάρξει από τους ξένους παράγοντες. τα σχέδια του Παπαδόπουλου για εξόρυξη πετρελαίου θα αποδυνάμωνε τον επηρεασμό της Αμερικής στην Ελλάδα, η ένωση Ελλάδος - Κύπρου που πάσχιζε ο Παπαδόπουλος, θα έφερνε σε δυσμενή θέση την Αμερική και την Αγγλία και θα τους απομάκρυνε από τα μελλοντικά σχέδια για πολέμους στην Μέση Ανατολή.

Το ΟΧΙ τον Οκτώβρη του 1973, του Γ. Παπαδόπουλου, Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας τότε, διά του Πρωθυπουργού Σπύρου Μαρκεζίνη, όπου αρνήθηκε την παροχή υπηρεσιών προς την Αμερική, την χρήση δηλαδή αεροδρομίων και στρατιωτικών εγκαταστάσεων προς Βοήθεια των ισραηλινών στον αραβοϊσραηλινό πόλεμο που είχε ξεσπάσει. Ξεχείλισε το ποτήρι..

Είναι τυχαίο 1 μήνα μετά το ΟΧΙ του Παπαδόπουλου, το πολυτεχνείο? ας το σκεφτούμε..

Οι Ξένες Δυνάμεις είχαν πάρει την απόφαση, βάζουν τα άτομα τους να ξεσηκώσουν τον κόσμο, Ξεκινούν να σπάνε καταστήματα, από το πολυτεχνείο ξεκινάνε και τελειώνουν όλα, τα τανκς κατεβαίνουν στον δρόμο να σπάσουν το πλήθος όπου έχει παρασυρθεί από τα καλέσματα των "Αγωνιστών".
Ξέροντας ο Παπαδόπουλος τι έρχεται, δίνει εντολή να μην μπει το τανκ στο πολυτεχνείο, αλλά η εντολή του παρακούεται..
Το τανκ μπαίνει και αμέσως κατασκευάζονται νεκροί ,έτσι οι πολιτικάντηδες, οι κουλτουργιάριδες, ξέροντας ότι και αυτοί μπορούν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση καλλιεργούν τα ψέματα.. (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ) ο Παπαδόπουλος πέφτει στην θέση του όμως δεν έρχεται κανένα ποιο "ελεύθερο" καθεστώς, αλλα μπαίνει ο Ιωαννίδης, η ακραία πολιτική του όμως που είναι 100 φορές χειρότερη απο αυτή του Παπαδόπουλου ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΏΝΕΙ ΚΑΝΈΝΑ ΝΈΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟ.. και άραγε γιατί?

Γιατι ολα αυτα έγιναν απλα για πτώση του Παπαδόπουλου και οχι για την πτώση καμιας Χούντας και καμιας επανάστασις.. απλα και μόνο για την εισχώρηση ελεγχόμενου ανθρώπου στην Ελληνική προεδρία.

http://skepsiskaienergeia.blogspot.com

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Καταγγελία UEFA σε βάρος του ΑΠΟΕΛ για Eλληνικές σημαίες!



Καταγγελία της UEFA για την ανάρτηση Ελληνικών σημαιών στον πρόσφατο αγώνα με την Πόρτο στο ΓΣΠ για το Champions League δέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ. Η στάση της UEFA είναι υπερβολική και εκτός νομικών πλαισίων, τόνισε ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος του ΑΠΟΕΛ, Άντης Πολυδώρου, ξεκαθαρίζοντας πως η κυπριακή ομάδα δεν πρόκειται να αποδεχθεί την καταγγελία.

«Από χθες μάς έχει κοινοποιηθεί νέα καταγγελία από την UEFA για την ανάρτηση ελληνικών σημαιών στον αγώνα με την Πόρτο. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε σε αρκετά γήπεδα σημαίες κρατών. Για μας σαν ΑΠΟΕΛ είναι ξεκάθαρα τα δεδομένα. Η στάση της UEFA είναι υπερβολική και εκτός νομικών πλαισίων. Δεν πρόκειται να σκύψουμε το κεφάλι», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Πολυδώρου, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο.

«Όταν οι Τούρκοι έβγαζαν σημαίες του ψευδοκράτους στους αγώνες της Τραμπζονσπορ, δεν είχε κανένα πρόβλημα. Πέρσι είχαμε το παράδειγμα της Ανόρθωσης που οι φίλοι της έπαιρναν στο γήπεδο Ελληνικές σημαίες, όμως φέτος έχουν πρόβλημα που οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ ανάρτησαν ελληνικές σημαίες. Υπάρχει και στο σύνταγμα του κράτους μας ότι σαν Ελληνοκύπριοι μπορούμε να αναρτούμε τις ελληνικές σημαίες, όπου θέλουμε και η ελληνική σημαία είναι αναρτημένη σε όλα τα δημόσια κτίρια. Υπάρχει ευαισθησία για μας σαν ΑΠΟΕΛ αφου η ιστορία του σωματείου μας είναι ταυτισμένη με την σημαία του Έθνους μας», τόνισε ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ και πρόσθεσε:

«Την Πέμπτη αναμένεται η UEFA να πάρει την απόφαση της για την καταγγελία και εμείς αύριο θα δώσουμε γραπτώς την θέση μας. Αν η UEFA μάς καταγγείλει δεν πρόκειται να το αφήσουμε έτσι το πράγμα και θα προχωρήσουμε σε έφεση. Είναι ξεκάθαρη η θέση μας και δεν πρόκειται να αποδεχθούμε αυτή την καταγγελία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κυπριακού συλλόγου για το θέμα:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έχει παραλάβει αργά χθες το απόγευμα νέα καταγγελία της UEFA κατά του ΑΠΟΕΛ, η οποία αφορά τον πρόσφατο αγώνα με την Πόρτο στο ΓΣΠ και την ανάρτηση Ελληνικών σημαιών από τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας στη Δυτική και στην Ανατολική κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ επιθυμεί να ενημερώσει τους φίλους και οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ότι η πρόθεση μας ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA θα είναι η μη παραδοχή της κατηγορίας, την οποία σε κάθε περίπτωση απορρίπτουμε ως νομικά αβάσιμη.

Επιθυμούμε επίσης να διασαφηνίσουμε ότι η ανάρτηση των εν λόγω σημαίων αποτέλεσε μέρος του εορταστικού κλίματος στον αγώνα της ομάδας μας στο Champions League, αφού η ανάρτηση σημαίας στις κερκίδες σταδίων δεν απαγορεύεται.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους φίλους και οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ότι προτιθέμεθα να εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα, σε όλα τα αρμόδια Δικαστικά σώματα και σε όλα τα επίπεδα, για προστασία της ιστορίας του Σωματείου μας».

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ – ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ!



ΤΙΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ!

Για να παραμείνει στους Αιώνες των Αιώνων το Αιγαίο ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ