Κυριακή 11 Μαΐου 2008

ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Bούλιαξε η Λέρος από τις καραβιές των μεταναστών που έφτασαν το τελευταίο τριήμερο. Περίπου 300 άτομα, ασιατικής και αφρικανικής καταγωγής έφτασαν σε απόμερες ακτές του νησιού ή στις γειτονικές βραχονησίδες. Παράλληλα, άλλοι 200 ήρθαν με κάθε είδους σκάφος από την Πάτμο ως την Εύβοια. Ένα φορτηγό, του οποίου η παρουσία ήταν αδικαιολόγητη, οδήγησε του λιμενικούς στο Πευκί της Εύβοιας στο ιστιοφόρο «Μαυρίκα» και τους τέσσερις διακινητές, ενώ λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκαν σε μια παραλία και 40 λαθρομετανάστες.
Ανοιχτά της Πάτμου βρέθηκαν πέντε βάρκες, με επιβαίνοντες 75 αλλοδαπούς, οι οποίοι περισυνελέγησαν από ναυαγοσωστικό του Λιμενικού Σώματος και μεταφέρθηκαν στο νησί για προληπτικές εξετάσεις. Παράλληλα, στη Σάμο εντοπίστηκαν 82 λαθρομετανάστες, εκ των οποίων 11 παιδιά και τέσσερις γυναίκες, ενώ άλλοι 21 άνθρωποι επιχείρησαν να περάσουν στην Ελλάδα, αλλά έγιναν αντιληπτοί στο Φαρμακονήσι από τους λιμενικούς.

Όλοι αυτοί όπως διαβάσατε μας έρχονται από την Τουρκία. Τι πρόκειται να κάνει το κράτος μας για αυτό; Τίποτε όπως δεν κάνει τόσα χρόνια. Όσο για αυτούς που ενημερώνουν τον λαό μας, θα ρίξουν και πάλι τις γνωστές «ανθρωπιστικές» τους κορώνες, αδιαφορώντας τόσο για τα προβλήματα του λαού μας, όσο και για το τι θέλει ο λαός!

ΠΗΓΗ: http://ola-press.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: